Det löste sig!

Som en del av er antagligen hann märka, har jag haft en del strul med min hemsida de senaste veckorna. Ett tag hann jag redan börja överväga att ge upp den, och starta något annat i stället, men med tanke på hur mycket arbete jag lagt ner här, och hur mycket material här finns, skulle det inte ha varit någon optimal lösning.

Visserligen har jag säkerhetskopior på det mesta, men ändå…  nog var jag glad, när det slutligen gick att få tillgång till den på nytt!

Men, det har varit glädjande att märka, att jag nog tydligen fortfarande har en del läsare, både en och annan har hört av sig och undrat vad som har hänt med min sida! Det är liksom mer motiverande att skriva, om man vet att det finns intresse.

Nu får jag återuppta arbetet med Jesaja, om ett par veckor börjar bibelstudierna i min hemförsamling igen, och då kommer jag att fortsätta att skriva om Anden och församlingen, och förhoppningsvis hittas det också annat att skriva om!

Ett tag fick jag in frågor och förslag ganska frekvent från läsekretsen, men det har varit stillsamt på den fronten det senaste året. Ni får hjärtans gärna ansätta mig med förslag, frågor, och annat dylikt! Jag har inga problem med att säga att jag inte vet, när jag inte vet! :)   Adressen är ingmar.ronn@gmail.com

Så här långt ser hösten ganska lugn ut vad det gäller resande och predikande, men det brukar kunna ändra sig. Som pensionär är man ju på listan över sådana, som man kan ta till med kort varsel, om en inhoppare skulle behövas nånstans, så det  kan vara bra att inte vara så fullbokad!

I och för sig är det också rätt skönt att inte vara på språng hela tiden, på det här sättet har jag tid att ägna åt barn och barnbarn också, och nu är dessutom min hustru också pensionär, så nu har vi chans att göra saker tillsammans ibland på dagarna!

Jag återkommer!

Publicerad i Svenska blogginlägg
2 kommentarer på “Det löste sig!
 1. Christoffer Slotte skriver:

  Kom att tänka på ordspråket ”Det löste sig, sa han som hade lös mage”. Detta ordspråk har jag hittat på alldeles själv! Men nog är vårt samhälle sårbart. Det gäller att ha säkerhetskopior på allt. Och att ha allt sparat på datorn OCH på papper om man vill vara riktigt väl förberedd

  • Ingmar Rönn skriver:

   Jag tappade en massa information på grund av en datorkrasch nån gång för tiotals år sen, så jag har försökt lära mig av misstaget. Jag säkerhetskopierar allt jag arbetar med fyra gånger per år, bränner det på en CD, och förvarar sedan CD:na i en annan byggnad.Det ska alltså maximal otur till, om allt ska försvinna. Men, det kan ju hända att det är jag, som försvinner från allt jag har samlat i förråd också, så inte finns det något, som är säkert i denna värld, annat än att vi ska vidare härifrån så småningom!
   Men visst stämmer det att vi har byggt upp ett oerhört sårbart samhälle! Inte behövs det mycket annat än ett geomagnetiskt solutbrott av samma magnitud som det år 1859. Ett sådant skulle bränna ur i princip all oskyddad elektronik, och orsaka globalt kaos….och hur skulle jag då läsa mina backup-CD:n, utan fungerande datorer?